En synbar och konkret förbättring!

Men alltså, nu ska jag först be dig att vara kritisk. Köp inte det jag påstår, skapa din egen uppfattning, ifrågasätt och… ja, du fattar. Ibland är det lätt att tvivla. Men det här är mina personliga åsikter, min syn på saken – och jag ska förklara vad jag menar!

Bild på QMA, min analysmaskin.I somras investerade jag i en analysmaskin som heter QMA, vilken jag använder som en del i mina hälsoundersökningar. Jag tycker att den är ett intressant och viktigt komplement till samtal, anamnes (sjukdomshistorik), kropps- och ansiktsdiagnostik, kostundersökningar och stresshantering i form av yoga – för att nå närmare fram till vad min specifika klient behöver…

Anledningen till att jag nu ber dig vara kritisk, är att maskiner inte kan ersätta den mänskliga kontakten, avläsa känslor och sortera ut hur du lever, hur du mår – eller varför. Så enkelt är det. Vi behöver det mänskliga mötet.

Men min QMA är en del i det hela och med vilken jag avläser näringsvärden, i den extracellulära vätskan med hjälp av elektromagnetiska vågor. Man håller i en stav under en minut och mäter med impedans – motstånd – av organens, vätskornas och energiernas olika frekvenser, totalt ett tjugotal parametrar. Sedan redovisas klientens värden, i förhållande till varje parameters “normalvärde”, i en rapport.

Turkosa vattenglas med rent vatten i.

Därifrån kan man börja arbeta med näringsbrister, vattennivåer eller andra tydliga brister – men man ser även vilka värden som är bra och tillräckliga!

Naturligtvis testar jag mig själv med denna maskin, för att jag tycker att det är så förbaskat intressant att se om/hur det händer någonting…åt något håll. Om det blir någon synbar förändring när jag kämpar.

Är du fortfarande kritisk och ifrågasättande? Låter det märkligt? Bra. Själv tycker jag att det är oerhört intressant!

Yogi, närbild på hand i gyan mudra - tumme mot pekfinger - och ljuslyktor.Jag testar alltså mina egna värden ungefär var fjärde vecka, och jag jobbar hårt med en livsstilsförändring bestående av till exempel individuellt anpassad  läkande kost för min blodgrupp (A), lugnande  Medicinsk Yoga som stresshantering, dricker  rent   vattensover runt åtta timmar om nätterna samt balanserar mina näringsbrister med kosttillkott.

Det är nämligen inte alltid möjligt att endast äta till sig en terapeutisk dos av ett näringsämne, så i det läget är det ovärderligt att använda kosttillskott för att stärka upp kroppen.

Dock jobbar jag alltid med det märke som är forskat på i USA av Metagenics, för att vara anpassade till funktionsmedicinska syften – och i Sverige säljs dessa av Alpha Plus. Jag får varken betalt för att skriva det här eller rabatt för att köpa dem, men jag känner att eftersom preparaten är forskade på, är det en trygghet både för mig personligen och mina klienter – och dessutom ser jag faktiska resultat! Du ser dem själv längst ner på sidan.

Min första mätning (på min egen maskin) i början av juli, visade på att mitt blod var belastat på många sätt, men jag kommer inte att förklarar det närmare än attvärdena i kolumnen till höger visar avvikelser med antal plus (+), ett minus (-) betyder att man ligger inom “normalvärdet”.

Ett vitt, fluffigt sommarmoln på en klarblå himmel.Jag skötte mig så gott jag kunde under sommaren (eh… stenhård disciplin, faktiskt) och mätte om mina värden i slutet av oktober igen – då såg jag en tydlig skillnad på mina blodvärden, se själv i de högra kolumnerna på rapporterna nedan. Jag var mållös. Mitt slit och min ambition att skapa en bättre hälsa hade gett resultat! Det vill jag dela med mig av till andra som tycker att det låter intressant.

Och nej, alla parametrar visade inte på lika stora förändringar – men mina värden förbättas och det gäller att fokusera på det som är bra, inte sant? Jag ser en tydlig skillnad över drygt tre månaders tid och hoppas på att nästa mätning i slutet av november ser lika bra ut, om jag inte tappat greppet… för ingenting är ju statiskt. Det gäller att hålla ut, jag fortsätter att jobba för min hälsa.

Ha det gott! Och fortsätt att vara kritisk. 😉

// Kram Linda

Comments are closed.