Välkommen, 2013.

 

Sprakande fyrverkerier mot en blå himmel.Hej 2013. Varmt välkommen hit!
Nu när fyrverkerierna dalat och krutröken lagt sig, kan vi ändå hälsa på varandra. Vi har inte träffats tidigare, men jag ser fram emot att bekanta mig med dig – för det känns som att vi skulle kunna skapa någonting bra tillsammans!

Jag har funderat lite på vad jag kan ge mig själv 2013. Ett av mina “nyårslöften” i år, är att vara ännu lite snällare och mer accepterande – mot mig själv. Att stå på min egen sida och våga lita ännu mer på min egen kunskap, styrka och erfarenhet – så här långt. Det jag lärt mig hittills. Jag har genom åren insett att jag varit väldigt duktig på att sparka på mig själv, så nu ska jag vända den förmågan till min fördel. Att sluta sparka och istället kicka mig själv i baken. Våga tro. Våga agera. Våga välja. Våga vara – jag.

En gul och orange blomma i närbild, en symbol för energi. Det låter väl som en bra inriktning och ett bra fokus? Jag tror det! Ju mer kärlek jag kan ge mig själv, desto större kan min energi växa sig så att det kan flöda över till familj, vänner och möten med andra. Dessutom ska jag hålla på den och värdera den högt, så att så få energitjuvar som möjligt kommer i min väg. För det är ju trots att någonting jag själv kan vara med och välja. Det har jag lärt mig 2012 och det är dags att agera så.

Men vi kan väl inleda vår relation med att vänta in ett bra tillfälle att gå på djupet? Att inte tvinga fram nåt eller börja med att lida av prestationsångest? Kanske bara go with the flow och se var vi landar? Det är nämligen ett annat av mina löften till mig själv, att vara i och följa flödet, känna tillit. Bara vara. För det tycker jag kan vara grymt utmanande.

Ett hjärta ristat på frostat glas, med ordet "fate" skrivet i.Men vet du, vi kan väl hjälpas åt? Jag hoppas att du håller med och gillar tanken. Hur som helst, du är välkommen hit! Vi ser till att göra nåt bra av det här året och det långa  samarbete vi har framför oss. Det kan bli precis vad vi vill att det ska vara…
…vilket känns både läskigt, viktigt och spännande.

* Gott nytt år * från mig till dig, fina du. Jag önskar en fin start på ett nytt fräscht år, och en god fortsättning på år 2013. Såklart. Var du än är.

// Kram Linda

Comments are closed.