Elektronisk kostrådgivning – for you.

Jovisst! På förekommen anledning vill jag faktiskt meddela att det går att få  individuell kostrådgivning på elektronisk väg om det är av intresse!

Två mathjärtan av stekta linser på en turkos tallrik.Många som skriver till mig bor en bit ut i landet (från Sthlm räknat – men centralt för er, förstås) eller i ett annat land (!) och har kanske varken tid, möjlighet eller lust att besöka den svenska huvudstaden hur som helst. Vilket är helt naturligt. Men, om du inte kommer till Stockholm, så får väl Stockholm komma till dig… vad sägs om det?

Kanske passar det om du känner dig utmattad, nedstämd/deprimerad, plågas av värk i leder, huvudvärk, hudutslag/eksem, lider av över- eller undervikt, fryser ofta, misstänker läckande tarm eller besväras av någon annan obalans/smärta och vill göra en förändring?

 År 2013 är en sorts vändpunkt, så det är inte alls konstigt om du känner för att ta in något nytt i ditt liv och en vilja att ta hand om dig. 

Skulle du vilja göra en sådan konsultation, är det dock av största vikt att kunna svara på ett antal frågor och formulär via mejl, samt vara beredd att skriva matdagbok under 10 dagar. Det ger mig ett optimalt utgångsläge när jag ska hjälpa dig genom att analysera just dina förutsättningar.

Bokstäverna O, A, B och AB - symboler för våra blodgrupper.Jag önskar även veta vilken blodgrupp du har. Tyvärr går det inte att “kolla upp” genom bara ett besök/blodprov på vårdcentralen, men om du har fött barn eller opererats brukar informationen gå att finna i journaler – likaså om du ger blod eller har gjort det. Kanske vet dina föräldrar eller syskon vad du har för blodgrupp…?

Så, hur gör vi nu detta?

Du kontaktar mig (se kontaktformulär nedan), så att jag får dina uppgifter. Sedan mejlar jag dig alltså de frågor och formulär som jag vill ha ifyllda, vilket du sedan gör i godan ro – när du har tid och möjlighet. Först när du har satt in summan för “analysen” på mitt BG, går jag igenom dina underlag.

Matig ljummen sallad med kyckling, fårost, rödlök och grönsaker.Jag sammanställer sedan kostråd och matvarulistor, anpassade för dig och dina förutsättningar, samt ger tips och idéer om hur du kan göra för att förenkla i din vardag. Utifrån din egen formulering/önskan om vad det är du vill uppnå med detta, kommer jag att göra mitt yttersta för att hjälpa dig.

Din investering i dig själv är 950 kronor för en konsultation. Mitt vanliga konsultationsarvode är 950 kronor för ett  möte på 1,5 timme – nu lägger jag denna tid (för 1,5 timme blir det absolut) och detta fokus på att “läsa av dig” (dina uppgifter) och ge dig råd utifrån vem du är som person.

Det går naturligtvis inte att jämföra/ersätta med att se dig live, kunna läsa av ditt kroppsspråk och så vidare, men det är en början på en hjälp i kostdjungeln. Med tiden ses vi kanske ändå och läser av dina näringsvärden i en hälsoundersökning… vem vet?

Om du är intresserad av denna form av kostrådgivning, får du gärna höra av dig via mitt  kontaktformulär! Nu vet du iallafall att möjligheten finns.

Jag önskar dig en fin helg, med massor av sol och värme inom dig. För utomhus är det pretty cold right now! Men vackert.

// Kram Linda

Comments are closed.