Jag är nu Funktionsmedicinsk Näringsrådgivare.

Halleluja, håll i hatten, hurra och allt det där. Äntligen. Blod (nja…?), svett och tårar har gett sitt önskade resultat. Det tog sin tid att vänta på tentaresultaten, men nu är det färdigt.

Ett klassrum på FMNS - Funktionsmedicinska Näringsskolan.Även flitens lampa – vilken jag har bytt flera gånger för att de alla brunnit ut – som har lyst min väg genom dunkla dagar och mörka nätter, har hjälpt mig. Att plugga dygnet runt och att ge allt… har slutligen lönat sig. Tack och lov. Jag har slitit hårt (det där med gränser lär jag mig lite mer om för varje dag) och blivit väldigt trött, men sett målet en bit framför mig. Ljuset i tunneln. Nu är det definitivt läge att bromsa in och uppskatta segerns sötma, njuta frukterna av mitt arbete hittills… det är ju den frukt jag njuter bäst av idag. Dags för “fruktstund”, för:

Jag är nu godkänd Funktionsmedicinsk Näringsrådgivare.

Just den här funktionsmedicinska resan började i januari 2012 och nu, lite drygt 1,5 år senare, har jag ett resultat i min hand och ett fint diplom i ram, som säger att jag kan börja kalla mig för Funktionsmedicinsk Näringsrådgivare – dessa långa och lite krångliga ord i kombination.

Ett rött äpple - en symbol för en tugga ur kunskapens frukt

Dessutom är jag en i den allra första klassen i den svenska utbildningen på Funktionsmedicinska Näringsskolan att bli godkänd och färdig. Bara en sån sak, jag som inte ens trodde att det var det här jag skulle jobba med… Men när jag väl förstod att utbildningen fanns, och insåg att jag fick/kunde gå den, var det aldrig någon tvekan eller vilja att backa.

Bara full fart framåt. Faktiskt. Det kändes på sätt och vis som jag kommit “hem”. Fantastiskt.

* * * * * * * * * * * * * * * * * 

Detta godkännande efter tentor, innebär även att jag fr.o.m nu, augusti 2013
justerar mina priser för hälsoundersökningen (vilket jag flaggat för flertalet gånger tidigare), men – jag höjer inte så stort som jag tidigare sagt.
Så här blir det:

Ett första besök i 1,5 timme: 1050 kr (inkl QMA 250 kr)
Återbesök i 1 timme: 850 kr (inkl QMA 250 kr)

Detta kan jämföras med min lärare/mentors priser idag:
* Ett första besök i 1,5 timmar: 1850 kr (1600 kr + QMA 250 kr)
* Återbesök i 1 timme: 1200 kr (950 kr + QMA 250 kr)

Hon har 15 års erfarenhet som funktionsmedicinsk näringsterapeut, så i komplicerade lägen eller för annan medicinsk rådgivning, kan vi gå till henne tillsammans. Det är suveränt.

Här kan man även jämföra med den framstående IFM-kliniken i Falun, som också jobbar med att se människan som en helhet.

* * * * * * * * * * * * * * * * *

En björkallé som symboliserar 'en ny väg' i livet.Tack, alla fina testklienter som varit med så här långt, för ett gott, viktigt och roligt samarbete! Nu är själva “testklienttiden” över.
Här väljer vi om vårt samarbete ska förlängas, för att bygga vidare på temat hälsa – jag vet iallafall att jag fortsätter. Med min lärare/mentors stöd, in i framtiden.

Det är ju trots allt… mitt nya liv. Nu som Funktionsmedicinsk Näringsrådgivare. Ja jäklar.

Vill du boka tid hos mig gör du det här via boka direkt.

Välkommen!

// Kram Linda

Comments are closed.