Nu börjar det dra ihop sig.

Det är mycket nu, sedan ett par  veckor tillbaka. Jag jobbar som bäst på färdigställandet. Avslutet. Ihopknytandet av säcken. Upploppet.

Lyssnar på tips och råd, åsikter och reaktioner från ett fåtal utvalda. Ändrar, flyttar, korrigerar och korrekturläser. Snart så.

Snart kanske frågor (ibland i ren desperation) som…
” -Vad finns det kvar att äta då…?”
” -Hur ska jag tänka?!”
” -Läkande kost? Jag vet inte var jag ska börja?”
” -Vadå blodgruppskost?”
och
” -Blötlägga?! Varför då?”
…kommer att få sina svar. Förhoppningsvis alla.

Lite som en trygg hand att hålla i. Stadig mark under fötterna vid gungfly. Sand på en hal väg och isdubbar på en svag is.

Jag kanske överdriver lite. Medvetet. Men det här kan vara en hjälp. Och det känns som att jag snart slår näven i kaklet – för del 1.

Anteckningar upptejpade på vägg.

Glimt av framsida på min nya mat - del 1

Text och bild om tillagning av mat.

Förklarande texter och bilder.

Glimt av text och bild på baksidan.

Enkelt och tydligt förklarande.

Kanske en passande julklapp till dig själv – eller någon dig tycker om…?

Jag önskar dig en fin helg. Själv vet jag vad jag kommer att pyssla med… vi hörs mer om det nästa vecka. Då visar jag upp resultatet.

(Och grattis älskade pappa på din födelsedag idag! Vi ses på middag ikväll, jag har bakat både en kalaskaka och småkakor. Du kommer inte undan. 😉 )

// Kram Linda

Comments are closed.