Nu är matboken här: 1.Grunderna i läkande kost

Jajamensan, det är NU dags för den här lilla matboken stå på egna ben! Låta den informera och inspirera till (kärleksfull) matlagning som kan stärka kroppen.

Det här är 1.Grunderna i läkande kost, vilket i min värld avlastar kroppen från så många allergener, belastningar och slitage som möjligt. Det är konkret know-how, det jag själv hade önskat veta när jag var sjuk, hade läckande tarm, famlade runt med utmattningsdepression och inte visste vad jag skulle äta. Eller hur man gjorde, vad man kunde välja till frukost eller mellis…hjälp?

Framsida: 1.Grunderna i läkande kost

1.Grunderna

 

 

 

 

 

 

 

Det här är dock inte en massa recept, det är 44 sidor med en hel del text med tips och idéer, vilket är en bra grund, förklaringar om hur vi kan tänka när vi lagar mat, men jag har planer på att följa upp med mer än så. Kommande matböcker har följande teman: 2.Vardagsmat, 3.Festmat, 4.Picknick och resa, 5. Barnen och 6.Balans – där ska jag ge lite fler förslag liknande “recept”, men det blir även en vädjan till var och ens fantasi och inspiration.

För jag är INTE kock eller utbildad inom matlagning och det är viktigt för mig att det framgår med önskvärd tydlighet. Jag kämpar på, precis som alla andra, med att inte bränna vid och försöka dosera rätt… och faktum är att de flesta av oss är inte utbildade inom matlagning – vi försöker liksom bara få ihop det! (Vilket är extra kämpigt för den som varken är intresserad eller road av kokkonst… men vi kan väl försöka vända på det, för hälsans skull?)

Innehållsförteckning: 1.Grunderna Förslag: 1.Grunderna i läkande kost

 

 

 

 

 

 

Som ett julklappserbjudande” får du nu matboken för 300 kronor (ord pris 400 kronor) om du hämtar den på Havregatan 10 i Stockholm eller på Saturnus Friskvård i Märsta, när jag är där. (Mejla mig.) Välkommen!

Skulle du vilja ha den skickad för 50 kronor porto (till dig själv eller någon annan), kanske som julklapp? Var gärna tydlig med det i så fall. 🙂

Gör då så här:
1. Sätt in 350 kronor på BG 810-4937  och uppge namn samt fullständig adress – så tydligt som möjligt, tack!
2. Mejla mig att du har betalat in (via kontaktformuläret här), skriv gärna ditt namn samt fullständig adress även här, så att det blir så tydligt det kan vara.
3. Jag återkommer så snart jag skickat iväg matboken till dig! 

Den färdiga matboken 1.Grunderna i läkande kostMatbok + kuvert, färdigt att skicka.

 

 

 

 

 

 

 

Vill du läsa mer om mitt arbete med denna första matbok, kan du göra det här:
nu börjar det dra ihop sig och matboken växer sakta fram.

Och här kan du besöka minnyamat.se – välkommen!

Jag önskar dig en härlig helg och en fin andra advent. Det är vi värda.

// Kram Linda

Comments are closed.