Kostkurs i Göteborg 18-19 oktober 2014

Hallå, du i Göteborg (med omnejd) som tycker att det är dags att vår kostkurs “Mat för mig, kanske för dig” masar sig åt ditt håll – nu är det dags!

Färgsprakande mat på en turkos tallrik - en symbol för läkande kost.Vi har nämligen fått en förfrågan om att hålla vår kostkurs grundläggande “Mat för mig, kanske för dig” i just Göteborg lördag 18/10 och söndag 19/10. Det blir både teori och provsmakning i ett, som vi vanligtvis har vid tre tillfällen under en termin annars. (Vi har ingen given lokal ännu utan vill först och främst undersöka om intresse finns.) 

Är du nyfiken på hur du själv kan påverka ditt mående, genom att lära dig mer om hur kost och näring (och då menar jag annat än LCHF, GI, 5:2 eller någon annan “diet”) påverkar oss ner på cellnivå? Vad kroppen vill och vad den egentligen behöver? Eller känner du någon som har pratat om att gå en kostkurs och kan tillgodogöra sig informationen? Kanske kan ni gå tillsammans?!

Gör gärna slag i saken och anmäl ditt intresse via detta kontaktformulär!(Var bara noga med att stava din mejladress korrekt, annars når mitt svar till dig tyvärr inte fram.)

Nedan ser du ämnena vi snuddar vid under helgen, här uppdelat i våra tre vanliga “block”, som flätas samman med aktuella frågor, rubriker och teman om kost – det är mest givande när kursen är levande och vi samtalar om hur verkligheten ser ut. Det är ju trots allt där vi lever, varje dag.

Mat för mig, kanske för dig-kostkurs Göteborg oktober 2014Jag hoppas att du har tid, lust och möjlighet att delta – det vore kul att träffa dig! Om inte, vill jag önska dig en förträfflig höst!

(Har du frågor kring kursen? Hör gärna av dig via detta kontaktformulär.)

// Kram Linda

Comments are closed.