Ses vi på kostkurs i Göteborg 10-11/10 2015…?

Yes, nu är det läge. För dig som är intresserad av vår grundläggande kostkurs Mat för mig, kanske för dig men inte vill/kan/orkar åka till Stockholm – vill du komma och vara med i Göteborg…?

Kostkursinnehållet uppskrivet på en whiteboardtavla.Vi erbjuder så gärna vår kurs på annan plats än i hufvudstaden (Vill du att vi kommer till dig/er? Mejla via detta kontaktformulär.) och sticker gärna ut i landet, men vi önskar såklart en tillräckligt stor grupp för att kunna åka  hemifrån och sprida vår kunskap, så vi undrar om du och/eller någon du känner, vill lära dig mer om hur du själv kan påverka ditt mående – med hjälp av maten och det du äter…?

Du får två hela dagar – lördag 10/10 kl 10-17 och söndag 11/10 kl 10-16 – för 1800 kronor. (Jag tar vanligtvis 950 kr för 1,5 timmes kostrådgivning, så det blir ju mycket mer information under längre tid.) Det här blir en mer generell kunskap än individuell, men vi kommer ju att prata kring temat “läkande kost” i två dagar så det finns gott om plats för frågor och svar.

(Du som redan har gått vår kostkurs i Göteborg, går alltså om den för halva priset: 900 kr för dessa två heldagar.)

Anteckningar från vår kostkurs på en Whiteboard.Dessutom kommer vi att prata om hur kroppen fungerar, ända nerifrån cellnivå – inifrån och ut.
Hur svarar kroppen när vi gör på ett visst sätt? Vad behöver den för att kunna optimera organens funktioner på bästa sätt…?
Den här informationen är superviktig för framtiden, anser jag. Kunskap är makt.

Vi tar det på ett väldigt enkelt sätt. Jag kunde själv väldigt lite om kroppen innan jag började studera ämnet, så jag vet att det måste vara lätt att förstå. Och om du inte förstår, så är det mitt fel. Jag förklarar tills det är solklart – för alla. Nedan ser du de ämnen vi kommer att gå igenom, klicka på den för att se tydligare:

00 Mat för mig kanske för dig_Göteborg ht 2015Vi höll vår kostkurs i Göteborg förra hösten (2014) och det var toppen; en mycket intresserad och delaktig grupp. Deras respons var galet bra, därför delar jag så GÄRNA med mig av den igen, nedan. Det är ju bättre marknadsföring och säger mer än våra egna högtravande ord om hur förträfflig vår kostkurs är… 😉

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Röster om vår kostkurs i Göteborg oktober 2014:

 ”Tack för helgen! Jag känner mig peppad att lägga om
så mycket som möjligt. Får ta en bit i taget.

Jag tycker att Du o Carina gjorde en mycket bra information. Den var kvalitativ o kändes opartiskt riktig. Jag är mycket nöjd o kommer att rekommendera den till mina väninnor. Jag kommer gärna på nästa kurs”

”Jätteroligt att träffas och höra hur du arbetar, jättebra kurs,
fick så mycket bekräftat igen och lärt mig nytt.”

“Kursen i helgen har varit mycket lärorik och jag har fått upp ögonen för vad det faktiskt är jag stoppar i mig. Har efter i lördags följt era tips och råd och den gröna listan. Jag kan säga att min mage redan fungerar bättre ut ifrån att jag har kunnat gå på toaletten en gång om dagen sen dess, håller tummarna att det håller i så och att min resa bara blir bättre och lättare.

Tack åter igen för att ni kom ner till Göteborg och lärde oss mycket av det ni kan 🙂 är supertaggad att fortsätta med detta och har precis ringt min vårdcentral för att försöka få reda på viken blodgrupp jag är. Fick av dem reda på att det lättaste är att gå och lämna blod för att få veta sin blodgrupp, så det blir nästa steg.”

”TACK!!!!!!!!!!! Många, många tack!!!

Det var en fantastisk helg.  Budskapet gick direkt in i hjärta, hjärna och mage. Precis vad jag behövde. Jag som kom helt nollställd, inte ens ”ekologiskt” kund fram till  i fredags och ditskickad av en omtänksam väninna.
Nu är mitt fokus helt annorlunda…..

Under lördag och söndag fick vi väldigt mycket information, på kort tid.  Det var helt OK. Genom att du Linda gjorde en framställning som byggde på personlig erfarenhet och var mycket pedagogisk i ditt upplägg, så var det  både spännande och intressant att lyssna, anteckna och förstå ert viktiga budskap. Att sen få uppleva hur man praktiskt genomför detta i sin kost genom Carinas gourmetmåltider och fikapauser tycker jag var perfekt.  Carinas inställning och demo av att  det finns en mängd recept, men sen ”tar man vad man haver” och kan göra jättegoda och mättande nyttiga lösningar, gillar jag speciellt.   Jag tror det är viktigt när man ska hitta lösningar med färre ingredienser än man är van vid.  ( Personligen brukar jag aldrig använda recept mer än 1-2 gånger och sen göra min egen variant.  Så detta passade mig perfekt.)

Att kunna köpa en del av dessa specialprodukter av er var en bra service. 
Nu känns det mycket lättare att börja prova och man vet man ska leta efter
i affärerna.

En viktig del i ert budskap var att starta resan mot ett hälsosammare liv stegvis, för att inte göra det för svårt och jobbigt.  Det tror jag är en framgångsfaktor för att komma vidare och byta inställning till vad man äter och bibehålla sin nya livsstil.  Även om jag verkligen försöker undvika gluten och annat direkt nu, är det en process och man måste inte ändra så radikalt att man ”tappar balansen” och misslyckas.  En sak är dock säkert,  att våra kommande inköp av mat kommer att bli av helt  annat slag än hittills, nu på ekologiska avdelningar och i hälsokostaffärer.

Jag ser att min nya kunskap kommer att hjälpa mig till ett hälsosammare liv, med ökat välmående och förhoppningsvis med färre mediciner för min reumatism.  Dessutom kommer jag försöka inspirera mina vuxna högpresterande barn till ett ökat medvetande vad gäller kosten. Min man är redan mycket intresserad, så en del av vårt nya pensionärsliv blir att leta spännande nyttig mat och sen njuta.

Återigen TACK för en mycket givande och inspirerande helg.”

 ”Tusen tack för en lärorik, bekräftande, läskig med hoppfull kurs.
Jag är supernöjd med Lindas och Carinas upplägg av kursen.
Att få ta del av så mycket viktig kunskap och samtidigt höra slamret från köket, där denna alternativa helande kosten tillagades gav en fantastisk helhetskänsla. Påsen knöts ihop fint.”

“Tyckte i stort att kursen var kanonintressant & väldigt inspirerande.
Tack gulliga er för en kanonhelg! “

“Tack för en mycket trevlig och informativ helg med mättande och god mat.
Nu blir det att leta på lite andra hyllor i affärerna än de vanliga.”

”Tack för att ni kom till Göteborg!!!
Om du visste vad ni har rört om  i mina grytor :)”

”Det var verkligen en trevlig helg. Fick en liten nytändning kan man säga. Slutade med mjölkprodukter för cirka ett halvår sedan, så nu får det bli flera från ”röda listan” att jobba på. Det var en överraskning att vi skulle bli bjudna på mat, och så god dessutom, fantastiskt gott. Hälsa Carina det. Gröten med hela korn blev nog min favoritfrukost nu, men även soppan var varm och god!”

“Helgen har varit, i sig, en resa…….Fantastisk!” 

“Tack snälla för att ni kom till Göteborg och att vi också skall träffas igen.
Har redan börja sprida detta.

Jag tycker kurslokalen för mig var mycket bra eftersom jag hör dåligt, bra akustik. Vacker miljö. Skönt sitta i skolsittning, med riktning rakt fram.
Linda du var pedagogisk och tydlig i ditt upplägg.

Mycket att tänka på men ändå förståeligt och lätt ta till sig. Jag upplevde det inte som “skrämmande” utan som ren information och “Du väljer ju vad du vill äta”. Vilket för mig är helt otroligt att en del äter kost som fördärvar deras kropp… säkert även jag. Även om jag försöker äta så bra som möjligt. Det är ju en hel vetenskap. Men med er kunskap tycker jag att jag kommit en bra bit på väg och har fått en del förståelse för hur det ligger till. Man vill bara veta mer, det är ju ett så stort ämne. Och väldigt personligt vad jag förstår.

Carina din mat var så god och spännande smaka på allt du gjort. Det var också en jättebra grej att få smaka under dagarna.  Jag blev mer sporrad att laga just sådan mat. Längtar redan till nästa träff.

Det är så intressant och det var så trevligt ni var helt underbara och ödmjuka inför ämnet. Så bra plus från mig.

Sedan tycker jag vi tillsammans var en härlig grupp.”

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Studiematerial på den Funktionsmedicinska Näringsrådgivarutbildningen.Så, vad sägs? Vill du vara med oss 10-11/10 2015? Sitter du just nu med frågor du vill ha svar på?
Kontakta oss gärna omgående, så att vi vet om vi ska bege oss söderut, vi vill såklart åka men behöver din feedback inom kort:
skriv redan nu via detta kontaktformulär. 🙂

Kanske passar det dig bättre att gå en helg i Stockholm 17-18/10 eller tre onsdagskvällar i Märsta 7/10, 4/11 och 9/12…? Om så: hör av dig här. Varmt välkommen!

Jag önskar dig en fin dag.

// Kram Linda

Comments are closed.