Kvinnor, vi är fantastiska.

Imorgon är det 8 mars, den Internationella Kvinnodagen. Jag brukar nog inte göra nåt större väsen av det, men i år har jag gett mig tusan på att hylla Kvinnan. För att jag är så makalöst imponerad av så många av er. Kapaciteten som finns där inom er. Fokuset. Inställningen. Viljan att förändra.

Två händer, vars fingrar formar ett hjärta.Prins Daniel sa härom dagen att “Ni kvinnor är en urkraft” och det tycker jag med – oavsett om man har fött barn eller ej. Ju fler kvinnor jag möter, desto mer överraskas jag av beslutsamhet, vilja och mod. Det är upplyftande, motiverande och glädjande. Det handlar om att ta ansvar och saker i egna händer.

Jag får möjligheten att möta så fantastiska kvinnor och jag imponeras av den styrka ni bär med er. Även om ni inte alltid är medvetna om den själva. Ni är många som ger mig en tro på kraften och styrkan inom oss, förmågan att skapa nya förutsättningar och förändra för en bättre och mer hälsosam framtid. Det vill jag lyfta fram idag, för morgondagen. För framtiden.

qma hälsoundersökningStort tack till dig som kommer till mig för en hälsoundersökning och säger “nu räcker det, jag vill förändra mitt liv” och ger mig förtroendet att få vara med på din resa. Den som ska ta dig framåt, inte exakt så som jag har gjort min eller som någon annan skulle göra sin – du gör din personliga resa.

För vi har alla en ryggsäck med oss, med upplevelser och erfarenheter. Packning från förr, ända från våra tidiga år till det ögonblick vi möts. Allt du har varit med om formar den du är. Sedan kan vi välja nya vägar eller trampa runt i gamla spår ett tag till, men sökandet efter balans är i fokus. Som målbild.

brinnande röttDet handlar om att ta hänsyn till helheten. Vi kan inte komma vidare på samma sätt om vi glömmer bort vissa delar. Jag brukar likna kroppen vid många kugghjul på insidan. Vi vill att de ska snurra tyst och smärtfritt, men om ett börjar rosta, gnissla, hacka och påverka de andra…? Var finns orsaken? Vi måste börja med det underliggande problemet.

Tack till dig som kommer med lite lättare steg andra gången, som nästan dansar fram för att de (relativt) små steg som tagits framåt upplevs som en stor skillnad mot hur det har varit under många år – men det är du som har gjort resan själv. Vem som helst kan ge och få råd, egentligen, men när vi genomför förändringen och känner skillnad är det nästan ett… hallelujah moment?

Ett hjärta av gräs.Tack även till dig som inte har kommit åter igen. För det händer också. Du eller jag (eller båda) har känt att “här kommer vi inte riktigt vidare” och det är lika vackert så. Alla ska inte komma till mig, vi passar inte alltid varandra. Så enkelt är det. Ibland är det personkemi som inte stämmer, andra gånger  är det ekonomi som brister eller motivation som saknas. Det är som det ska vara och jag lär mig av det också. Så tack.

Tack till dig som går i mina yogaklasser. Som lägger ner tid, energi och kärlek på dig själv – ibland bara på att ligga ner och andas. På att lyssna in och slappna av, släppa prestationen helt och ladda batterierna för att kunna möta dem du har omkring dig med ny energi. För att du känner efter och anpassar dig efter din kropp, slutar köra över signaler och bara “göra”.

Yogastudion på Saturnus Friskvård i Märsta.Du som kommer för att fånga upp andningen i en grupp, andas långsamt och djupt för att lugna kroppen ner på cellnivå. Syresätta dig maximalt och släppa spänningar, kunna sänka blodtryck och stresshormoner i blodet. Det är en ynnest att sitta framför er med det fina förtroendet och omöjligt att inte känna stor tacksamhet. Det känns vackert.

Tack för att jag får möta er. Det här är en fin del av livet. Energier och människor som möts, som snuddar vid varandras liv en liten stund.

Jag önskar dig och alla andra en riktigt fin kvinnodag imorgon!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Dags att fokusera på din hälsa nu? Jag vill hjälpa dig på det sätt jag kan.

Som ett erbjudande för att fira Kvinnodagen, erbjuder jag att lämna 10% rabatt på 2 (två) st hälsoundersökningar (1 st nybesök 1,5 timme á 1050 kr + 1 st återbesök 1 timme á 850 kronor) = totalt 1700 kronor (istället för 1900 kr).

Då gäller följande: att boka in ett nybesök före söndag 20/3 2016 (vi kan ses efter 20/3, men en första bokning bör göras innan dess) och göra ett återbesök senast 16/6 2016, så att vi hinner ses och mäta näringsstatus samt följa upp före sommaren. (Det bör gå 4-5 veckor mellan våra möten, men du har till 16 juni på dig.) De 1700 kronorna betalas vid första besöket. Vad som ingår? Mätning av din näringsstatus, kostråd för din blodgrupp och övriga livsstilsråd – baserat på dina näringsvärden. Kostnad för eventuella kosttillskott tillkommer. Intressant? Du kan boka tid här. Välkommen! (Frågor kring detta? Kontakta mig här.)

Det är förvisso Kvinnodagen, men detta erbjudande gäller både kvinnor och män.

Notera att jag tar emot både i Sthlm (Södermalm) och i Märsta, när du väljer tid.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Och jag vill passa på att sända en särskild hälsning till en fantastisk Qvinna som fyller 40 fina år just imorgon; gratulerar med stora kramar, Susann!

// Kram Linda

Comments are closed.