Hälsoundersökningserbjudande i september: nybesök -200 kr.

En del i min verksamhet är att göra hälsoundersökningar och jag tycker att det är väldigt spännande. Det är som ett detektivarbete, där det du/klienten berättar ger mig ledtrådar. Där vi ritar din karta och söker efter hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt – även när det är diffusa symtom eller konstiga reaktioner.

Svarta siluetter av träd mot en grå himmel.Låter det luddigt? Det är det. För kroppen signalerar ofta länge, från början rätt lågmält och lyssnar vi inte då så blir det lite ljudligare. Ignorerar vi det, så blir det allt tydligare. Om vi ändå inte bryr oss om kroppens signaler, så kan den skrika rakt ut. Till slut få oss att ligga ner. Tro mig, jag kom inte upp ur sängen. Men jag kunde inte lyssna innan dess.

Vad började det med egentligen? Minns vi det? Inte säkert. Det gäller att sakta nysta upp och reda ut, kanske har kroppen inte krisat så länge. Då kan det kännas lite tydligare. Men har symtom för symtom adderats och ackumulerats, då kan det kännas lite värre. Som att man har kört fast.

Men se det som att kroppen består av kugghjul. Hundratals, som kuggar i varandra för att snurra (jag älskar den här liknelsen och drar den jämt), så som organen ska fungera ihop. Och om vi inte ger dem rätt förutsättningar för smörjning och att de rullar lätt, så kan de börja gnissla. Påverka varandra. Som en dominoeffekt, nästan. Det gäller att hitta det där första gnisslande kugghjulet – vilket var det nu igen…?

Mycket av det vi äter och dricker sägs vara bra i reklamen. (Kom ihåg att de också vill sälja, så det gäller att vara selektiv.) Men insidan på våra kroppar säger kanske tvärtom. Kugghjulen börjar rosta, gnissla och krångla, det snurrar inte lika fritt och lätt men känslan är… diffus. Var ska jag börja? Det kan kännas som en djungel, inte minst för att allt handlar om “hälsa” och för att alla ropar att de har den bästa lösningen. Men vi måste nog tänka till lite grann.

Turkosa vattenglas med filtrerat vatten i.Det handlar om något så enkelt – och så svårt – grunderna i vår livsstil; sömn, vila, mat och vatten. Äter du bra, det som är rätt för just din kropp – din blodgrupp? Dricker du tillräckligt med vatten för att ditt blod ska må bra, flyta fint? Mycket handlar om blodet. Många av våra sjukdomar handlar om hjärta och kärl. Tillfällighet? I don’t think so.

Jag utgår ifrån min egen sjukdomstid, men alla ska såklart inte göra som jag. Alla har inte samma väg ut ur problematiken. Under min fantastiska utbildning till Funktionsmedicinsk Näringsrådgivare lärde jag mig att ta hänsyn till personen, till fysiken och psyket, till känslor och var personen befinner sig i livet – allt kan spela in. Allt kan vara ledtrådar. Allting påverkar oss. Allt. Så vi utgår från dig. Vem du är.

✽ ✽ ✽ ✽ ✽ ✽ ✽ ✽ 

Bokning + besök i september 2017 = 200 kronor rabatt

Så, som en “höstpresent” under september månad vill jag ge Dig
en möjlighet att göra en första undersökning, ett nybesök, till priset för ett återbesök: 850 kronor (nybesök ordinarie pris 1050 kr) för att komma igång, ett första steg in på en ny väg mot hälsa, kanske?

✽ ✽ ✽ ✽ ✽ ✽ ✽ ✽

qma hälsoundersökningFör 850 kronor får du 1,5 timme av min tid och full uppmärksamhet. Jag ställer frågor och du svarar, så att jag kan hjälpa dig. Vi gör en mätning med QMA av din näringsstatus och går igenom den, som utgångspunkt. Vet du din blodgrupp, så får du en lista med rekommenderad kost – annars blir det generella råd – vi gör det vi hinner under din tid.

Utifrån det besöket avgör du om du vill komma åter eller fortsätta på egen hand. Men min ambition är att du får tips och råd att ta med dig hem, så att du kan tänka lite annorlunda och skapa goda förutsättningar för din kropp. Dina kugghjul. Din fina insida. (Önskar du börja med kosttillskott, föreslår jag åtminstone en uppföljning på en timme för 850 kronor efter en månad, eftersom det är potenta tillskott som inte bara bör ätas utan koll på vad som sker inuti.)

En kontakt.Vill du komma i kontakt med mig kan du skriva via detta kontaktformulär och…

…vill du boka tid för nybesök kan du göra det här.  Hoppas att vi ses, kanske som första steget på din nya resa in i framtiden? ✽

Varmt välkommen!

// Kram Linda

Comments are closed.