Hej och välkommen hit!

En lång väg kantad med gröna björkar.Här börjar mitt nya liv… det känns helt overkligt.

Åt vilket håll går man när man plötsligt står på en lång väg som leder åt två olika väderstreck? Det känns som att jag kan börja hjula åt ena hållet, byta och hoppa jämfota åt det andra, för att sedan singla slant om… men nej, det var nog så jag gjorde förr. I mitt förra liv.

Nu ska jag lyssna inåt, gå på magkänslan.

Under ett antal år har jag siktat på att må bättre, både fysiskt och mentalt, efter att ha utsatt mig för både utmattningsdepression och läckande tarm. Det var en trött och sargad Linda nere för räkning där ett tag runt 2007, 2008… men även om jag snubblat och skrubbat knäna har jag rest mig på 9 förr.

Ljusblå himmel möter ett blankt hav. Fluffiga vita moln, annars många blåa nyanser.Just där och då såg jag inte det här vid horisonten, men nu gör det min resa så mycket mer meningsfull! Att jag idag kan hjälpa andra som mår som jag mått, är värdefullt och en vacker tanke.

Sådan hjälp som jag själv hade velat ha.

Och jag ska säga det man brukar säga. Det här är sannerligen ingen resa jag vill göra om igen – men jag är tacksam över att ha gjort den!

Om vill ha hjälp med att hitta läkande kost genom individuella kostråd  eller personlig yoga, så når du mig via detta kontaktformulär.

Här börjar alltså mitt nya liv… och kanske även ditt? Nu kör vi!

// Kram  Linda

Comments are closed.