Yogasession – ett sommarerbjudande!

Jomen visst, yogan ska också få en spotlight på sig – om kostrådgivningen  får ett sommarerbjudande! De är nämligen lika mycket värda i min bok.

En yogi på en vit yogamatta, med handen i fingerställningen "gyan mudra".Närbild på vit näckros med gröna blad runtomkring.Bild från yogastudion, med vita mattor på golvet och gonggongen i bakgrunden.

Om du söker hjälp och stöd för att skapa lugn och dämpa stressen mitt i din vardag, lära dig andas på ett blodtryckssänkande  och  stressreducerande  sätt… då är det väl läge att prova på Medicinsk Yoga nu?

Sommarens högt ställda förväntningar kräver sina fester, grillpartyn, båtturer, picknickar, packningar och oändligt hopp om solstrålar (varning för psykbryt vid regn). När hinner du återhämta dig?

Se till att skapa din egen plats för vila – inom dig. Yoga behöver inte vara på en matta på ett golv inne i en yogastudio. Skaffa enkla verktyg för att kunna plocka fram dem när som helst, om det så är med slutna ögon mitt ibland människor på en badstrand.

Var rädd om din kropp, du vet ju om att den ska bära dig resten av livet.

I  maj, juni och juli investerar du endast 650 kronor i dig själv, för en första session i ca 2 timmar, istället för ordinarie 950 kronor!

Efter den yogiska enskilda sessionen – där vi bland annat pratar om din livssituation idag, din fysik, känslor och barndom – får du ett rekommenderat yogapass eller specifika övningar för just dig. Vill du köpa med dig en cd-skiva finns det för 195 kronor, vanligtvis ingår den i priset. Tillsammans kommer vi fram till vilken yoga du kan göra i sommar.

Jag finns på några olika mötesplatser, bland annat på söder vid Skanstull i Stockholm eller på Saturnus Friskvård i Märsta. Frågor på det? 😉

Hör gärna av dig till mig via detta kontaktformulär!

Varmt välkommen!

// Linda

Comments are closed.