Tack fina Loreen.

Tack Loreen för att du är dig själv och håller fast vid det, vilket helt uppenbart är ett vinnande koncept. Guldläge, så enkelt är det.

Jag har redan uttryckt min tydliga åsikt om Loreen i mitt tidigare inlägg “Våga vara lite mer unik och lite mindre ängslig“, men det tål att göras om och om igen (nja, åtminstone en gång till) när det dyker upp en så unik person med en så karismatisk utstrålning, speciell begåvning och genuin integritet.

Närbild på Loreen med ansiktet mot kameran.Tack Loreen, för att du så högt värdesätter att hålla balansen (med yoga) och vikten av att ta med dig rätt sorts energi och känsla in i det du gör.

Och tack för att du uttrycker det så naturligt.

 

Loreen på scen med armarna lyfta upp mot taket.Tack för att du kommer in och bryter av så mycket “fyrkantigt” i samhället, med ditt sätt att prata om att du går in i trans när du sjunger och uppträder, vilket många som intervjuar dig har svårt att förstå.

De förstår inte genom vilken trekantig lucka de ska kunna pressa den runda bollen och det är roande.

Loreen ensam på scen i spotlight och snö från taket.Tack för att du så generöst visar empati och intresse för utsatta människor, att du använder din position för att belysa och agera, genom att bry dig om de som annars sällan syns eller hörs i debatten.

Du är en otrolig förebild och påverkar så många medmänniskor omkring dig.

Loreen i förgrunden med manlige dansaren i bakgrunden.Tack för att vi får nöjet att glädjas tillsammans som nation över din enormt musikaliska prestation och er vackra dans i Eurovision Song Contest.
Vi alla behövde det, kan man säga, efter alla långa år av bedrövliga bottenresultat.

Tack för att jag fick rätt, när jag efter det 8:e bidraget i första deltävlingen sa till min pappa att “den här låten kommer att vinna allt”… det var liksom givet. Synd bara att jag inte slog vad med honom.

Loreen omfamnad av sin dansare.Tack fina Loreen, för att du ger oss en injektion av andlighet, kvinnlighet, energi och integritet.

Tack för en av de vackraste omfamningar jag någonsin sett och för att du ger oss andra styrkan att våga vara precis som vi är.

Du är en vinnare på så många sätt, utifrån det vi sett hittills. (Fastän du var sk*tbra redan förra året.) Du är värd all uppmuntran, stöd, support och cred.

Loreen har vunnit, med statyett och blombukett.Tack för en euforisk kväll, med en kombination av urkraft, minimalism och vackert naturväsen – något så äkta, avskalat, barfota och ärligt. Fantastiskt.

// Kram Linda

Comments are closed.