…om Medicinsk Yoga

” Yoga med Linda betyder för mig – ögonblicksbild:

Jag  träder in i yogarummet och sjunker ner på mattan. Jag är trött, kropp och själ längtar efter vila men huvudet är fullt av ”att göra” och ”att hinna” …  hjärtat slår hårt och i huvudet snurrar tankarna runt, runt.

Vi ligger i ”dödsstilla position”, yogaläraren understryker att det är yogans viktigaste position (vem hade kunnat ana att den viktigaste positionen är en position i fullständig vila?).

Jag hör lärarens röst: “detta är ingen tävling, det ska inte göra ont – lyssna på er kropp- gör övningarna så långt det fungerar för er”.

Hon säger inte ” ta i ”! Hon säger inte ”gör mer”! Hon säger inte ”gör fortare”. Det tar tid att fatta att jag inte ska prestera, inte slita, inte tvinga min kropp
och själ.

Denna underbara yoga lär mig ett annat förhållningssätt, jag kommer på mig med att automatiskt le när jag tänker på yogan, läraren, rummet och den underbara, underbara musiken.

Ibland avslutas yogapasset med ”gong-gongen”, jag sveps med  i en värld av ljud och vibrationer.

Denna mjuka stillsamma yoga är helt enkelt undergörande för mig.”

/ Carina

* * * * *

“Jag är nybörjare i yogans underbara värld och fann en varm, kompentent, tydlig och lättförståelig yogainstruktör i Linda. Man känner sig trygg och lugn under hennes pass och som en ny människa efteråt.”

/ Gunilla

* * * * *

“Jag ser varje vecka fram emot tisdagens yogapass med Linda. Hon guidar oss på ett lugnt och harmoniskt sätt genom passet, och jag släpper all stress som varit tidigare i veckan eller under dagen!

Jag vill rekommendera att gå på Lindas pass, hon är alltid glad och det smittar av sig på oss andra.

Jag vill tacka dig Linda för de fantastiska tisdagskvällarna och för vad du gör för mig och de andra i vår lilla yogagrupp 🙂

Namaste 🙂 ”

/ Cissi

* * * * *

“Du frågar vad yogan har gett mig? Ja, själv är jag osäker om jag har förändrats på något sätt, men jag tycker att det är en fantastisk avkoppling från vardagen, jag har nog blivit lite smidigare också av stretchövningarna och jag älskar meditationerna!! Det är så häftigt, märkliga upplevelser varje gång.

Linda, du har en superbra röst för denna verksamhet och det är fantastiskt med dessa lite mindre grupper. Jag vill gärna fortsätta med yogan för jag tror att det ger mer och mer ju längre man går. Jag har ju bara gått 10 ggr.”

/ Britten

* * * * *