Mötesplatser

Här är mina möjligheter till mötesplatser idag.

Är du intresserad av att boka tid på något av behandlingsställena nedan, når du mig via detta kontaktformulär. Varmt välkommen!

 

Logotyp för Vitalklubben Fyrklövern.Måndagar och torsdagar finns jag på Vitalklubben Fyrklövern, vid Skanstull på Södermalm i Stockholm, för personlig yoga och/eller individuell kostrådgivning samt hälsoundersökning.

Kontakta mig för tidsbokning.

Yogamattor på Havregatan 10, Medicinsk Yoga på lammullsmattor.Jag håller även en klass i Medicinsk Yoga på måndagar klockan 17.30-19.00 i höst.

Så här ser det ut när vi har Medicinsk Yoga på Vitalklubben Fyrklövern på Södermalm i Sthlm, varmt välkommen in i lugnet! 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

en yogis hand i gyan mudra; tumme mot pekfingerTisdagar finns jag i Märsta, för t.ex personlig yoga och/eller individuell kostrådgivning samt hälsoundersökning. Vår tidigare yogastudio på Dalgatan är nu nedstängd, så jag tar emot i en annan lokal i Märsta.
Jag håller även en klass i Medicinsk Yoga på tisdagar klockan 18.30-20.00 i höst.

Kontakta mig här för tidsbokning och/eller mer information om detta.

 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

Här kan du läsa om några allmänna saker som det är viktigt att tänka på.

Vid besöket tar jag emot kontanter, iZettle (betalkort),  FriskvårdsCheckar/ActiWay, Swish och/eller Friskvårdskuponger.

Har du en idé om ett ställe att träffas på, för att hålla yogaklass, kostkurs eller föreläsning? Hör gärna av dig till mig här: via mitt kontaktformulär.

Varmt välkommen!

// Linda