Mötesplatser

Här är mina möjligheter till mötesplatser idag.

Är du intresserad av att boka tid på något av behandlingsställena nedan, når du mig via detta kontaktformulär. Varmt välkommen!

 

Logotyp för Vitalklubben Fyrklövern.Måndagar och torsdagar finns jag på Vitalklubben Fyrklövern, vid Skanstull på Södermalm i Stockholm, för personlig yoga och/eller individuell kostrådgivning samt hälsoundersökning.

Kontakta mig för tidsbokning.

Yogamattor på Havregatan 10, Medicinsk Yoga på lammullsmattor.Jag håller även en klass i Medicinsk Yoga på måndagar klockan 17.30-19.00 i höst.

Så här ser det ut när vi har Medicinsk Yoga på Vitalklubben Fyrklövern på Södermalm i Sthlm, varmt välkommen in i lugnet! 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

Logotyp för Saturnus Friskvård.Tisdagar finns jag på Saturnus Friskvård i Märsta, för personlig yoga och/eller individuell kostrådgivning samt hälsoundersökning.

Jag håller även en klass i Medicinsk Yoga på tisdagar klockan 18.30-20.00 i höst.

Bild inifrån yogastudion, med vita mattor på golvet och gongongen i bakgrunden.

Kontakta mig för tidsbokning.

Så här ser det ut i vår yogastudio på Saturnus Friskvård i Märsta,
varmt välkommen in i lugnet! 

 

 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

Här kan du läsa om några allmänna saker som det är viktigt att tänka på.

Vid besöket tar jag emot kontanter, iZettle (betalkort),  FriskvårdsCheckar/ActiWay, Swish och/eller Friskvårdskuponger.

Har du en idé om ett ställe att träffas på, för att hålla yogaklass, kostkurs eller föreläsning? Hör gärna av dig till mig här: via mitt kontaktformulär.

Varmt välkommen!

// Linda