MediYoga/Medicinsk Yoga – hösten 2018

Här har du möjlighet att delta i lugnande MediYoga/Medicinsk Yoga i höst/vinter där jag håller totalt tre klasser i veckan (Märsta på tisdagar samt
Södermalm i Sthlm på måndagar och torsdagar).

Här är det fokus på att släppa taget om vardagen, att landa och andas, stresshantering med lugna, mjuka rörelser efter egen förmåga.

* * * * * * * * * * * * * * *

Nedan kan du välja på yogaklass(er) i Märsta eller på Södermalm, Sthlm

Buddhan, en symbol för upplysning. Att lyssna inåt.♥ Varje yogapass i Medicinsk Yoga ser i stort sett likadant ut; det är 1,5 timme långt och innehåller
* lugnande andning för att varva ner
* stillsamma yogaövningar efter förmåga
* obligatorisk avslappning/vila och
* en grundande meditation.

* * * * * * * * * * * * * * *

Jag lägger alltså stor vikt vid att landa, släppa taget om alla vardagliga “måsten” och varva ner en stund, få egen tid. Det är en stor fördel att våga/kunna lägga prestationen åt sidan här.

 På så sätt kan vi lyssna på våra kroppar, känna inåt och få en starkare känsla av vad vi egentligen vill, behöver och – tycker. Egentligen.

♥ Meditationen är olika varje gång, ibland sjunger vi och det är högst frivilligt att vara med och sjunga, nynna eller bara lyssna stilla.

♥ Yogamattor, yogakuddar, filt, filtrerat vatten och musik finns på plats. Ta gärna med mjuka, bekväma kläder och ett öppet sinne, men framförallt – en genuin vilja att varva ner och koppla av en stund. Hur låter det…?

 Det är 10-15 platser i varje klass, vill du vara med? Använd gärna detta  kontaktformulär för intresseanmälan!

 Du bokar en yogamatta hela terminen, 10-12 gånger för 1600-1920 kronor. Skulle du få förhinder har du möjlighet att skicka en vän i ditt ställe, ta med någon eller ta igen pass i en annan gruppen (i mån av plats och utrymme), för att kunna nyttja alla dina 10 tillfällen, de gäller under pågående termin. Kliver du in mitt i terminen, i mån av plats, så bokar du en matta för resterande tillfällen.

En yogis hand i "Gyan Mudra", tumme mot pekfinger. Här hittar du:
 min MediYoga i Märsta och här
 min MediYoga på Södermalm, Sthlm.
Kontakta mig gärna om du är intresserad – först till kvarn får… först yoga.
(Jag har inga “vanliga” drop-in tider.)

Har du andra frågor kring detta? Mejla mig via detta kontaktformulär.

Varmt välkommen!

// Linda