Mitt nya liv

Vi lever i en helt ny tid. Idag gör människan allra klokast i att hela tiden vara mån om sin egen hälsa och sitt välmående, utan att kliva på eller skada andra, men hellre än att lita på någon utanför sig själv. Du har själv styrkan och förmågan att ta ansvar för din egen hälsa, men du kanske behöver hjälp med att hitta rätt verktyg – för just dig. Eller din familj.

Upplever du trötthet, smärta någonstans i kroppen, att du har fått nog av dagens tempo och vill förändra din situation? Letar du efter en ny väg i livet som gärna får gå via lugnande Medicinsk Yoga och individuell läkande kost… men känner dig osäker på åt vilket håll du ska gå, vem du kan få stöd av i förändringen och var du ska börja?

Vit näckros i damm med gröna bladVarmt välkommen hit, till mitt nya liv.

Jag tror på
ett möte som resulterar i personliga rekommendationer  till min klient – att lyssna till dig och din berättelse, vad du har att säga.
Även när du faktiskt är tyst.

Känner du dig stressad, ständigt inbokad, trött och på väg mot något som känns som ett nervsammanbrott? Medicinsk Yoga kan vara ett sätt för dig att finna lugnet i vardagen, genom personliga yogaövningar eller hela pass, anpassade till just din livssituation; hur du mår idag och vad det är du söker för att må bra.

Upplever du en obehagskänsla någonstans i kroppen, är trött och sugen på sött mest hela tiden…? Vill du få hjälp att hitta vad du behöver för att må bättre kan du göra en individuell kostrådgivning. Det handlar om vem du är, hur du lever och vad du mår bäst av.

Allt vi väljer att äta, dricka och tankar vi tänker påverkar våra kroppars anatomi och biokemi ner på cellnivå. Det är egentligen inte alls konstigt -det är bara det att vi kanske inte alltid vet om det. Vem skulle ha berättat det för oss? Det är dags att skaffa kunskap och på så sätt kunna välja hur vi vill att våra liv ska se ut i framtiden. Det är av största vikt att kunna ta ansvar för sin egen hälsa.

Det handlar om att kunna hantera livet och skapa balans i vardagen som den ser ut, med stress och trötthet. Kanske rusar vi förblindade runt i våra ekorrhjul och försöker att kicka igång kroppen med “energirik” mat som innehåller mängder av socker eller sötningsmedel, kaffe eller andra stimulantia. Och i själva verket kan det vara så att vi  stressar kroppen ytterligare och driver oss själva allt längre ner i den negativa spiralen – vet du vad just du egentligen mår bra av att äta, till exempel…?

Och var hittar du lugnet när du är som mest stressad? Är det i kaffet, vinet, smågodiset, datorn, din smartphone eller något liknande… så kan det snarare vara en flykt. Ytterligare en stressande “kick”. Vi är skickliga på att skapa möjligheter för att smita undan reaktionerna, verkligheten och vardagen – men vad är egentligen verkligt om inte de känslor som kommer inifrån?

Det kan vara optimalt att implementera de båda sakerna i vardagen – de personliga yogaövningarna för stillhet och lugn, samt de individuella kostråden. Eller en sak i taget, metodiskt och varje steg i rätt riktning. Det avgör du själv.

Jag utgår ifrån min egen resa, för att förmedla att det faktiskt går. Det går att växla spår, det går att byta inriktning även om det känns kört, det går att göra andra val än det du agerar utifrån just nu. Man behöver känna hopp, få en knuff på vägen och vara motiverad.

Men vart vänder man sig i den kalla ensamheten som kryper inpå?

Kontakta mig. Vi kan boka in en enskild session och att hitta personlig yoga som passar dig, i kombination med individuell kost – skapa en väg för just dig, med tips och råd för att hantera vardagen. Jag gör även hälsoundersökningar där jag ger rekommendationer gällande kost, stresshantering och kosttillskott.

Eller för din familj, om ni fattat ett gemensamt beslut att göra någonting åt det som inte fungerar just nu. Kom ihåg att motivation är en motor, ingenting blir bra med tvång. Du/ni kan få coachning i processen via mejl eller personliga möten. Det finns många sätt.

Men jag vill att du ska veta att du inte är ensam, det bara känns så.

* Här kan du läsa mer om mitt sätt att jobba.

* För att veta vem jag är och vad jag har gått igenom – här är min egen resa.

* Vill du nå mig kan du göra det via detta kontaktformulär.

Varmt välkommen,

// Linda