Kära besökare, vem är DU…?

Fina du, jag funderar lite på dig som läser det här just nu. Jag vill veta mer om dig. Vem du är och vad du gör här, vad du söker och varför? 

En "ny väg" i livet, kantad av grönskande björkar i solen.Här har jag öst ur mig information om mitt nya liv i snart 1,5 år (sen första inlägget) och jag börjar bli nyfiken på vem du är som läser. Många av er möter jag i yogasessioner och hälsoundersökningar, vilket ger mig massor av svar… men det finns fler att fråga. För mig är det ett sätt att skapa mig en djupare uppfattning och lära mig vad du vill ha mer av. Vad jag kan göra från mitt håll, hur jag kan utveckla min kommunikation.

Mitt nya liv har helt naturligt kommit att handla om mitt nya liv. [Surprise.]
Det känns enklare och mer naturligt att skriva “så här gjorde jag” än i ett annat format, och jag vill erbjuda en bred generell hjälp utifrån det jag lärt mig under resans gång till dig – fast på ditt sätt.

Så gör inte precis som jag gjorde, vi ska hitta din egen väg. Och det gör vi, tillsammans. De stora riktlinjerna har vi ju, detaljerna putsar vi fram genom många frågor på vägen. Över tid. Okej…?
Jag har ett så intressant jobb – och jag är nyfiken på vem du är.

Skulle du som läser kunna tänka dig att svara på ett antal frågor? (10 stycken) Du behöver bara uppge ditt förnamn och mejladress, men du får gärna brodera ut dina uppgifter lite mer än så. Och om du svarar på frågorna, skulle du tillåta mig att använda det i ett kommande inlägg? Fundera på saken.

Vill du vara med på detta, så kopierar (ctrl+c) och klistrar (ctrl+v) du in mina frågor i detta kontaktformulär, sedan skriver du in dina svar och “skickar”. Men läs gärna igenom mina frågor nedan först, innan du bestämmer dig. Och kom ihåg, det finns inget tvång. Det är inte kul då.

Laxgryta med grönsaker, kanske läkande kost för dig...En sak kan jag klargöra först av allt, om du undrar över det: jag håller på att utarbeta “recept” och inspiration till mat och måltider, men det tar sin tid. Jag kommer att basunera ut när de är färdiga att erbjudas. (If ever…) Det går sannerligen inte fort, så jag kommer att meddela när det tar sin form.

Nog om detta, nu kör vi frågor och svar!
(Parenteserna är för hjälp/stöd, de behöver inte vara med i dina svar)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

1. Hej! Vad heter du och hur många födelsedagar har du haft?
(Namn och ålder? Du får gärna tillägga var du bor och mer om vem du är.)

2. Varmt välkommen hit, hur hittade du till min sida?
(Länk från annan sida, tips från en vän, sökord/google osv)

3. Är det första gången du är här eller är du en “återvändare”?
(Det är okej om du hamnat “fel” av misstag och inte tänker vara här igen….)

4. Om du kommit “tillbaka”, vad lockar dig hit igen?
(Uppge gärna det du kommer på, flera olika saker om du vill.)

5. Finns det något du önskar läsa mer om här hos mig?
(Tips på ämnen, information att dyka djupare in i…? Men jag lovar inget. 😉 )

6. Kan du tänka dig att tipsa någon du känner om min sida? Har du redan gjort det? (Varför? “Motivera gärna dina svar”… som mina lärare brukade säga.)

7. Är du intresserad av få ett peppande månadsmejl med hälsoinriktning(…med allmän info; typ tips om produkter och prylar som är bra för hälsan och miljön, gärna årstidsrelaterat. Detta månadsmejl finns alltså ännu inte, men jag funderar på att starta upp det till hösten. Och isåfall, till vilken mejladress skulle du vilja få det?)

8. Hur ser din livsstil ut idag, söker du en “ny” sådan eller är du nöjd? (Nya rutiner, mönster, tips, inspiration och information…eller funkar de du har?)

9. Får jag lov att använda dina uppgifter / svar i ett inlägg på min hemsida? (Om så bara med förnamn och ålder? Annars läser jag endast dina svar för egen del!)

10. Finns det något du önskar tillägga här, som jag har glömt att fråga om…?

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Stort tack för din tid och ditt engagemang!

Du anar inte hur mycket det betyder för mig. Faktiskt. Det här är en viktig del och ett led i min möjlighet att utveckla “Mitt nya liv” till vad det kan vara. Varken mer eller mindre än det människor bryr sig om. Jag skriver mycket för min egen del, men om jag kan underlätta för andra att göra sin resa, är mycket vunnet.

En handtecknad analog klocka, som symbol för "tiden".(Och om du nu läser det här långt efter att inlägget är publicerat, får du gärna svara via detta kontaktformulär ändå. Det spelar ingen roll, för mig är dina svar värda massor iallafall. Jag vill veta mer om dig, andra – oss allihop – och utvecklas. Tack!)

Jag önskar dig en fortsatt fin dag!

// Kram Linda

Comments are closed.