Kosttillskott

Närbild på en handflata med ett tiotal kosttillskott i.Här kan du smidigt och enkelt hitta/beställa de personliga kosttillskott jag rekommenderat dig, via min webshop hos Alpha Plus – och dessutom få dem hemskickade till dig!
Följ bara länkarna i listan du fått med mina rekommendationer, så hamnar du rätt.

Det ska vara enkelt. Och hälsosamt. Jag anser dock att det är av högsta vikt att ta reda på vilka näringsämnen kroppen behöver och äta minsta möjliga mängd vitaminer och mineraler på “måfå”.

Det som är viktigt att veta om Alpha Plus produkter (och varför jag väljer att använda just dem) är att de är forskade på i USA – där Funktionsmedicin hittills är större än i Sverige. Läs mer på The Institute for Functional Medicine – “Changning the way we do medicine and the medicine we do”.

Produkterna som Alpha Plus säljer skapas av Metagenics, de är utformade för syftet att kombinera och komplettera varandra optimalt, inom just det funktionsmedicinska tankesättet – att se förbi symtomen och behandla orsaken till dem.

Att produkterna är forskade på är en säkerhet för oss alla.

Dessa argument väger väldigt tungt för mig, eftersom Funktionsmedicin i grund och botten handlar om att stötta och hjälpa kroppens alla organ och flätar samman alla dess funktioner, kedjereaktioner och följder. Det gäller att hålla uppsikt över de förändringar som sker i kroppen vid intag av kosttillskott – detta eftersom vitaminer, mineraler, spårämnen och näringsämnen påverkar balansen – så det behov du och din kropp har skiftar under resans gång.

Därför “mäter” vi av din kropp med QMA-verktyget var tredje eller fjärde vecka, för att se hur just din utveckling eller förändring ser ut.

Via denna webshop hos Alpha Plus kan du sedan skaffa de tillskott jag rekommenderar för just dina förutsättningar – och få dem hemskickade.

Har du frågor kring detta – kontakta mig via detta kontaktformulär!

Varmt välkommen!

// Linda