Mitt försvagade nervsystem

Brun, vissen vass i en kall pöl av is, snö och vatten.Ett starkt nervsystem är tänkt att stärka mig i stress, ge stabilitet när marken gungar under fötterna och tålamod att kunna hantera det som händer i livet – både de människor som korsar min väg och mina egna tillkortakommanden.

Precis innan jag kraschade var jag som en vandrande bomb. Jag var fullständigt utmattad i både kroppen och huvudet, hade inget tålamod alls och explodera i ilska och gråt för nästan ingenting. Helt färdig.
Men sanningen är den att det hade varit så i flera år fram till dess, bara i lite mindre skala.

Stressen, sockret och självkänslan hade helt urholkat mig och min kropp.

Det var ett kaos att leva i, eftersom smärtan och tröttheten var så stor just då att jag flydde ur min kropp – upp i huvudet. Och det enklaste sättet att få en kick och för en stund må gott, var i mitt fall socker. På sätt och vis är jag glad att det inte var alkohol, med tanke på vilken personlighetsförändring den bidrar till, men för mig var sockret och snabba kolhydrater fullt tillräckligt för att bli försvagad.

Genom att hitta rätt personer som kunde hjälpa mig, valde jag att göra en kostomläggning och började utöva Medicinsk Yoga. Det var smärtsamt i början, på så många sätt, eftersom både smärtan inuti och utanpå  kom ikapp – men värt resan hittills.

Söker du stöd på din resa, genom läkande kost eller personlig yoga?

Du når mig via detta kontaktformulär.

Varmt välkommen.