Butik

Här har jag samlat några bra och snälla produkter som jag har hittat och vill tipsa om – för att jag anser dem göra gott för miljön och hälsan!

Vill du, så kan jag skicka produkter med posten – eller så möts vi upp i Stockholm, så att du får dina varor!

Euro vattenrenare till kökskran.

Jag anser att det är allt viktigare att ha eget filter på sina kranar, för att rena det dricksvatten vi har (och alltid trott varit det renaste i världen). Det finns många artiklar om de ämnen som finns i vårt vatten. Klicka på bilden för att läsa mer om vattenrenare .

 

Webshop Mitt nya livFörr trodde jag att maten kunde “lösa” allt och alla obalanser. Idag vet jag (av egen erfarenhet) att det inte är så, tyvärr. Maten är grunden, men kroppen kan inte hantera så mycket mat som kan behövas i form av näring, vid stora brister. Kosttillskott som kroppen kan ta till sig har varit min räddning. Klicka på bilden för att läsa mer om kosttillskott.

Psyliiumfröskal.Jag har mer eller mindre (medvetet) avstått från gluten i vete, korn och råg sedan 2008. För att baka eller laga vissa sorters mat, har jag istället använt en hel del psylliumfröskal, även i mina matböcker. (Något som är viktigt att tänka på, är att man kan reagera på psyllium om man reagerar på nötter.)

John Masters Sea salt spray

Idag jobbar jag även med hårmineralanalys (HMA) och studerar de ämnen som finns i våra celler. Därför går jag även till en ekologisk frisör sedan 2010 och använder ekologiska hårvårdsprodukter. Jag är klar med kemikalier i mitt hår. Klicka på bilden för att läsa mer om John Masters här.

Moonsun Beeswax Body OilPå samma sätt som med håret, är det viktigt vad jag har på huden, som har så många porer… Jag vill kunna äta det jag har på huden (som tex kokosfett) och det är också filosofin bakom denna serie av fantastiska produkter. Klicka på bilden för att läsa mer som Moonsun hud- och kroppsvård.

Har du tips på bra saker och mat du hittat? Kontakta mig gärna.

Varmt välkommen.

// Linda