Kostkurs i Stockholm – 24-25/3 2018 – kl 10-15

Yes! Vi önskar erbjuda vår grundläggande kostkurs “Mat för mig, kanske för dig” i Stockholm (Havregatan 10, Södermalm) under en marshelg i vår.

Och vi hoppas förstås att du/ni vill delta! Hör gärna av dig här i så fall och anmäl dit intresse. Det är dags att investera i dig själv nu – och din framtid!

Mathjärtan av stekta linser på en turkos tallrik.Helgen riktar sig till dig som vill lära dig mer om hur du på bästa sätt bibehåller god hälsa eller för dig som lider av stress, trötthet, smärta/värk och vill förstå hur du själv kan mildra dina problem… hur maten faktiskt påverkar oss – ner på cellnivå. Jag har själv gjort “resan”, det är på många sätt omvälvande och ibland önskar man lite styrning.

Du behöver inte ha någon tidigare kunskap, vi tar det långsamt och tydligt hur kroppen fungerar. För mig är det en självklarhet att faktiskt förstå hur det vi gör påverkar oss – det är motiverande. Att någon bara står och säger vad man “inte bör äta” passar inte mig. Jag vill veta varför och hur jag ska tänka istället.

Jag pratar om kroppens funktioner och våra reaktioner, min kollega Carina tillagar det ätbara under helgen, för att ge dig tips och inspiration.

En färgglad tallrik med läkande kost.Vi ses lördag-söndag kl 10-15 för 1300 kronor. I priset ingår ca 10 timmars kurs, kompendium (via mejl, annars tillkommer utskrift och porto), något ätbart under kursen samt recept på det vi äter – och ny kunskap, som är en så viktig investering för framtiden! För hälsan.

Kom gärna med oss och få inspiration! 🙂

Är du intresserad av att delta? Har du frågor? Hör av dig via detta  kontaktformulär! Meddela oss gärna om du har någon allergi/intolerans.

Varmt välkommen!

// Linda

Se nedan vad kursen kommer att innehålla (klicka för större bild):