Yogalektion – grupp eller privat

Vy över en yogastudio med femton mattor på golvet, lampor och fönster på väggarna.Jag är Lärare och Terapeut i Medicinsk Yoga, vilket innebär att jag likaväl kan hålla yogaklasser för ett tjugotal personer – som för en person åt gången.

En privatyoga behöver inte innebära en enskild session med personlig yoga, utan kan vara ett helt vanligt guidat yogapass med vila och meditation.

Det finns många olika möjligheter – huvudsaken är att yogan är lättillgänglig för så många som möjligt, så att allt fler kan få tillgång till lugnet.

Det går lika bra att hålla grupper i privata lokaler och liggandes på yogamattor, som sittandes på stol ute på företag. Det är alltså inget måste att ligga ner på en mjuk matta, det går bra att använda en stol – och du kan vara klädd i kostym, dräkt eller andra arbetskläder. Det handlar om att kunna hitta lugnet i stunden.

Din investering i dig själv är 180 kronor per lektion i privat grupp, och 950 kronor för en privatlektion på 1,5 timme.

Priset kan variera beroende på antal lektioner och lokal. För yoga på arbetsplatsen skapar jag en offert efter förutsättningarna.

Här kan du läsa om några allmänna saker som det är viktigt att tänka på.

Jag tar kontanter, kortFriskvårdscheckar och Friskvårdskuponger.

Är du intresserad av en lektion, att delta i en grupp eller vill få en offert för yoga på arbetsplatsen, når du mig via detta kontaktformulär.

Varmt välkommen.