…om kostkurs

“Jag har gått en av Lindas kost-kurser och det var matnyttigt i ordets
rätta bemärkelse!

Linda är engagerad och kunnig inom sitt område, det är lätt att få förtroende för henne. Och hennes kunskaper är både breda och djupa vilket gör att kunskapen hon förmedlar i sina föredrag är klar och tydlig och hon har kunskapen att besvara alla de frågor som vi kursdeltagare kom med.

Jag gillade att kursen var både med en teoretisk grund, så att jag fick ny kunskap, och med praktiska inslag så att jag fick testa, titta och smaka på det som var nytt.

Funderar du på att gå en kurs hos Linda? Den kunskapen hon förmedlar är inte tung att bära, den gör livet och magen gladare!”

/ Karin

* * * * *

”Kostkursen med Linda var inspirerande – efter den kommer viljan inifrån att äta sund mat för att må bra och att leva ett sundare liv. Även bra kursmaterial.

Jag mår bättre helt enkelt!

Mitt svåra eksem har nästan läkt ut, jag tror det är en kombination av vad jag lärt mig från yogan och kostkursen.”

/ Camilla

* * * * *

“Jag vill ju verkligen att mina val i både kost och motion ska bli hållbara på långsikt, där falerar jag oftast med att ”unna” mig ditt o datt för att sedan falla in i gamla mönster.

Har också alltmer märkt vad jag inte mår bra av att äta, bara att bli uppmärksam på det är ett framsteg. Det gäller att vara tålmodig och förlåtande mot sig själv vilket ibland är svårare än det låter.

Yogan och din kostkurs har fått mig in på rätt tankespår med hur viktig helheten är, det gäller bara att försöka förhindra total urspårning igen.”

/ Lena

* * * * *