Viktigt att tänka på

Närbild på en rosalila blomma och tre knoppar.Först vill jag be dig att stanna upp en kort stund och ta ett djupt andetag.

Innan du tror eller litar på det jag säger, vill jag att du känner efter inåt vad som passar för dig, för att vi människor är olika och att det inte finns något som är lika bra för alla.

Jag är nu näringsrådgivare samt Lärare och Terapeut inom Medicinsk Yoga – jag är alltså varken  läkare, psykolog eller psykiater – men det jag har lärt mig hittills vill jag dela med mig av för att hjälpa andra till bättre hälsa.

Den enskilda sessionen är en yogalektion med en form av terapeutiskt samtal.

Detta är hälsoinfo som syftar till utbildning till bättre förståelse av en hälsosam kost och livsstil. Rådgör med legitimerad sjukvårdspersonal om du har medicinska frågor eller funderingar, innan du påbörjar ett nytt kost- eller träningsprogram.

Vidare är det viktigt att alltid känna efter inåt när du yogar, avstå från de positioner och övningar som eventuellt medför smärta i någon del av kroppen. Är du gravid eller har menstruation finns det övningar du bör avstå ifrån – men detta instrueras alltid i respektive yogapass.

Jag gör allt jag kan för att du ska få det du vill ha hjälp med inom individuell kostrådgivning och Medicinsk Yoga.

Jag har ansvarsförsäkring, men jag/Mitt nya liv kan inte ansvara för sjukdom samt brand-, olycksfall- och andra skador som du som kund kan ådra sig under behandlingstiden och som inte har ett direkt samband med behandlingen.

Det är viktigt att klargöra och tänka på detta, så att vi går in i detta med samma syn på saken. Har du frågor kan du nå mig via detta kontaktformulär.

Varmt välkommen.