Individuell kostrådgivning

Två hjärtformade linsplättar på ett turkosfärgat fat.Jag har en grundläggande åsikt om kosten.

Det är att vi alla, var och en av oss, bör äta det just ens egen kropp mår bra och balanseras av –
för bästa tänkbara hälsa.

Min egen upplevelse och erfarenhet är att det kan vara komplicerat att anamma en ny spännande diet eller trendig kosthållning rakt av, eftersom vi är unika individer som behöver olika saker. Jag anser att vi bör gå tillbaka mer till ursprunget, det är nämligen lättare för kroppen att hantera hela sädeskorn och färska råvaror än det processade och raffinerade, industriellt framställda.

Genom en individuell kostrådgivning skalar vi tillsammans ner och närmar oss de livsmedel och råvaror som passar dig bäst. Du får svara på ett antal frågor gällande din situation; hur du mår rent fysiskt, vad du äter till frukost, lunch, middag, mellan målen, vad du dricker – och lite till.

Det handlar alltså om att utgå ifrån vem du är som person och var du befinner dig i livet, var du har varit och var du är på väg. Vad du har med dig och vad du kan lämna bakom dig. Men även om hur din matsmältning fungerar och hur starkt ditt immunförsvar är, hur du lever ditt liv, vad du jobbar med, vad du helst gör om du får välja, vilken blodgrupp du har och när du mår som bäst – egentligen?

Och vad får du ut av detta?

* Jag ger dig en kort förklaring om vad som händer i din kropp, beroende på vad och hur du äter.
* Förslag på de råvaror och livsmedel som passar just dig, utifrån dina förutsättningar och eventuella blockeringar som skapar obalans och smärta.
* En lista på tillagning av kosten för att den ska vara så skonsam som möjligt.
* …och möjlighet till coaching och stöd på resan.

Det handlar om att du ska få basredskap för att själv kunna skapa en hållbar livsstil, med planering och struktur som är lätt för dig att följa, genom till exempel matinköp och tillagning.

Din egen fantasi och kreavitivet blir sedan kronan på verket!

Din investering i dig själv är 950 kronor för 1,5 timmes session.

Inför vårt möte får du besvara frågor om din fysik och din kosthållning. Jag analyserar svaren och i samband med detta bokar vi in ett datum för din session. Vi ses och samtalar om resultatet, samt om hur du vill lägga upp din planering framöver, om du vill träffas igen eller fortsätta på egen hand.

Är du intresserad av en individuell kostrådgivning, att lära dig mer om vilka förutsättningar just du har, så kan du nå mig via detta kontaktformulär.

Här kan du läsa om några allmänna saker som det är viktigt att tänka på.

Jag tar kontanter, kortFriskvårdscheckar och Friskvårdskuponger.

Vill du veta mer om mig – vad jag gått igenom och hur jag kommit hit – kan du läsa om min egen resa och min kostomläggning, bland annat.

Varmt välkommen.