Mina lärare

Ibland dyker helt rätt människa upp i rätt tid, på rätt plats och liksom bara strålar – fastän det var helt oväntat och omgivningen kan kännas alldeles grå, dyster och blaskig…

Ett solgult lönnlöv mot svart och regnvåt asfalt.För mig var det helt avgörande att de dök upp.

Inom yogan säger man att guru betyder “den eller det som leder mig från mörker till ljus” – och att vi har vår bästa guru inom oss själva; sat guru.
Jag tycker om uttrycket.

Men även om jag själv varit både delaktig och samarbetsvillig i min egen förändring, vill jag tacka mina strålande lärare för stöd och hjälp – de som verkligen hjälpte mig att hitta vägen, när jag desperat famlade runt i mörkret mot ljuset.

Göran Boll – yogaläraren som introducerade läkande Medicinsk Yoga i mitt liv och fick mig att förstå hur långt ifrån mig själv jag verkligen var och har varit. Här kan du läsa Görans egna ord om Medicinsk Yogan.

Jörgen Åswärd – naturläkaren som stöttat mig i mina fysiska framsteg; från att ha varit så trasig och trött till att sakta men säkert läka och må så mycket bättre. Som alltid tagit mig på allvar och coachat på bästa tänkbara sätt.

Steven Acuff – kostrådgivaren som hjälpte mig med min kostomläggning och lärde mig om läkande kost, samt vikten av balans både i livet och i maten som grund. Som tålmodigt svarat på mina frågor och funderingar.

My Dahling – Funktionsmedicinsk Näringsterapeut och min lärare inom så många områden. I kombination med det jag lärt mig hittills av andra, tar det stora pusslet så småningom form. En fantastisk mentor och kunskapskälla.

Carina Lingman – där jag är teoretiker när det kommer till mat, är Carina den sanna praktikern. Fantasi, matkunskap och jävlaranamma i en perfekt kombo. Hon lär mig att ingenting är omöjligt och ger mig inspiration – företagare ut i fingerspetsarna sedan många år.

Mamma Catarina – sist men inte minst, kvinnan som startade allt. Mitt liv. Tillsammans med min fantastiska pappa. Men mamma har gått min väg så långt före mig att det är fascinerande. Så långt före sin tid. Idag har vi så mycket mer gemensamt och vi kan prata både kost, yoga och näring. Det gör mig varm inuti.

Jag är glad att dessa underbara människor dök upp vid precis rätt tillfälle i mitt liv. Eller att jag hittade till dem. För det finns väl inga tillfälligheter…?

Tack.