Jag väljer att äta det som stärker och stöttar min kropp, hellre än det som sliter och stör min hälsa.
Här presenterar jag kort de matvaror och livsmedel som jag väljer att äta och dricka – samt varför, vad det är som gör dem speciella.
Ett tips är att närma sig nyheter och förändringar med ett öppet hjärta och ta till sig de positiva aspekterna. En förändring kan vara svår nog ändå. Min egen vinstlott i livet är att jag tycker att det mesta är gott att äta, jag har inte varit rädd för att prova eller lära mig att tycka om, för att jag förstår att det är nyttigt för min kropp – det har varit en stor fördel i min process.
* Läs här om glutenfria alternativ.
* Läs här om komjölksfria alternativ.
* Läs här om kolhydrater.
* Läs här om proteiner.
* Läs här om hälsosamma fetter.
* Läs här om bönor & baljväxter.
* Läs här om mjölksyrade grönsaker.
* Läs här om havs- & Himalayasalt.
* Läs här om nötter & frön.
* Läs här om hallon & blåbär
* Läs här om välgörande kryddor.
* Läs här om välgörande drycker.
* Läs här om fermenterade sojaprodukter.
* Läs här om havsalger.
* Läs här om övrigt jag väljer att äta (ibland)
( …och läs här om det jag undviker att äta/dricka… )
Är du intresserad av läkande kost för just dig eller en individuell kostrådgivning, så når du mig via detta kontaktformulär.
Varmt välkommen.