MediYoga/Medicinsk Yoga – våren 2018

Hej! Jag håller inga yogaklasser under resten av 2019, då jag i slutet av juli blev mamma till ljuvliga tvillingar. När jag återkommer med yogan är i skrivande stund oklart, kanske inte ens under 2020, men jag kommer i så fall att skriva det här. Vill du att jag kontaktar dig då så kan du mejla mig härMå så gott!

Namaste Linda

//

Här har du möjlighet att delta i lugnande MediYoga/Medicinsk Yoga i vinter/vår där jag håller två klasser i veckan (Märsta på tisdagar samt
Södermalm i Sthlm på måndagar).

Här är det fokus på att släppa taget om vardagen, att landa och andas, stresshantering med lugna, mjuka rörelser efter egen förmåga.

* * * * * * * * * * * * * * *

Nedan kan du välja på yogaklass i Märsta eller på Södermalm, Sthlm

Buddhan, en symbol för upplysning. Att lyssna inåt.♥ Varje yogapass i Medicinsk Yoga ser i stort sett likadant ut; det är 1,5 timme långt och innehåller
* lugnande andning för att varva ner
* stillsamma yogaövningar efter förmåga
* obligatorisk avslappning/vila och
* en grundande meditation.

* * * * * * * * * * * * * * *

Jag lägger alltså stor vikt vid att landa, släppa taget om alla vardagliga “måsten” och varva ner en stund, få egen tid. Det är en stor fördel att våga/kunna lägga prestationen åt sidan här.

 På så sätt kan vi lyssna på våra kroppar, känna inåt och få en starkare känsla av vad vi egentligen vill, behöver och – tycker. Egentligen.

♥ Meditationen är olika varje gång, ibland sjunger vi och det är högst frivilligt att vara med och sjunga, nynna eller bara lyssna stilla.

♥ Yogamattor, yogakuddar, filt, filtrerat vatten och musik finns på plats. Ta gärna med mjuka, bekväma kläder och ett öppet sinne, men framförallt – en genuin vilja att varva ner och koppla av en stund. Hur låter det…?

 Det är 10-15 platser i varje klass, vill du vara med? Använd gärna detta  kontaktformulär för intresseanmälan!

 Du bokar en yogamatta hela terminen, 10 gånger för 1700 kronor. Skulle du få förhinder har du möjlighet att skicka en vän i ditt ställe, ta med någon eller ta igen pass i en annan gruppen (i mån av plats och utrymme), för att kunna nyttja alla dina 10 tillfällen, de gäller under pågående termin. Kliver du in mitt i terminen, i mån av plats, så bokar du en matta för resterande tillfällen.

En yogis hand i "Gyan Mudra", tumme mot pekfinger. Här hittar du:
 min MediYoga i Märsta och här
 min MediYoga på Södermalm, Sthlm.
Kontakta mig gärna om du är intresserad – först till kvarn får… först yoga.
(Jag har inga “vanliga” drop-in tider.)

Har du andra frågor kring detta? Mejla mig via detta kontaktformulär.

Varmt välkommen!

// Linda