“Mat för mig, kanske för dig” – grundläggande kostkurs

Vill du lära dig mer om hur det du äter påverkar dig och din kropp? Det här är vår grundläggande kostkurs, “Mat för mig, kanske för dig”.

* “Mat för mig, kanske för dig” – kostkurs på Havregatan (Skanstull) våren 2018.

Du kan naturligtvis delta i kursen och ta till dig information, utan någon tidigare kunskap om kostens inverkan på kroppen – vår ambition är att lära ut detta på ett enkelt sätt och du har en bredare kunskap om det hela efteråt!

Jag och min kollega Carina kombinerar smakprov av mat med en teoretisk inramning – vi pratar om våra egna erfarenheter genom “sjukdom” och tillfrisknande – vilket vi tycker är ett vinnande koncept när det gäller att skaffa sig kunskap om kostens betydelse för oss genom livet.

Detta är en del av innehållet:

Information om kostkursen "Mat för mig, kanske för dig" del 2.

Vi vill att människor ska förstå hur stor roll kosten spelar för vårt välmående. Att smärta, värk, övervikt, trötthet och liknande har ett ursprung  – oftare än vi tror i det vi väljer att äta. Vår ambition är att människor ska lära sig att ifrågasätta, tänka själva, vara kritiska och på egen hand prova vad som känns rätt.

Ingen vet bättre än du vad du mår bra av – ingen är bättre än du på att vara dig själv!

Och det går att undvika “problemområden”, eller minimera dessa, om vi bara vet hur. Smärta, värk och obalanser behöver inte vara något att acceptera, vi kan göra en hel del själva för att vända på det. Är du redo att lära dig mer?

* Vill du ha kostkursen i en lokal nära dig? Läs mer här!

Mejla mig gärna via detta kontaktformulär, om du har frågor eller funderingar.

Varmt välkommen!

// Linda